Jahoďák v skle 0,25 L

Neohodnotené
Značka: Rybízák
€3,50
Skladom

VRECKOVÝ RYBÍZIAK NA PIKNIK ALEBO AKO DARČEK

  • Ovocné polosladké víno zo starostlivo vybraných jahôdok
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
  • Príjemná voňavka na dievčenskú a romantický večer alebo ako sladká bodka k dezertu
  • Nikto nepríde k úrazu - fľaša má praktické skrutkovacie viečko

Detailné informácie

Podrobný popis

O JAHOĎIAKU

Alkohol a jahody, táto kombinácia išla vždy dohromady. Hriešne sladká chuť a vôňa sa nestratila ani pri výrobe Jahoďáku. A tak sa na vás po odhodení korku vyvalí božia aróma. Jeden lok bude striedať druhý, ani sa nenazdáte a celá fľaša bude fuč.

AKO PIŤ JAHODOVÉ VÍNO

Jahoďák pite jednoducho podľa ľubovôle. Najviac si ho vychutnáte, keď bude parádne vychladený. V chladničke mu preto dajte pár hodín. Je skvelý ako aperitív k jedlu na rozvinutie chutí pokrmu, aj ako digestív po výdatnom jedle. Pokiaľ vás bude naháňať maškrtná, pohár Jahoďáku vaše chute uspokojí rovnako ako tabuľka čokolády. V lete podľa nás nedáte tento ružový klenot z ruky. S pár kockami ľadu alebo ako vínny strek dokonale osvieži a je perfektnou ingredienciou na prípravu miešaných alkoholických koktailov (napríklad miesto brusnicovej šťavy alebo grenadíny). Rovnako ako Maliňák ho stačí zmiešať so sódou a ľadom. Nie je to veľká veda, ale efekt je neskutočný! Žiadna dáma neodolá. Víno z jahôd pasuje k jedlám, ktoré potrebujú sladký preliv alebo omáčku. S jahodovým pohárom si dajte tvarohové knedle, cheesecake, čokoládovú tortu, puding alebo panna cottu. Víno bodne aj k slaným pokrmom. Nám chutí k zeleninovému šalátu alebo k červenému grilovanému mäsu.

SKLADOVANIE A TRVANLIVOSŤ

Jahoďák odporúčame skladovať v chlade a tme – priame slnko mu nesvedčí. Doba skladovania je 12 mesiacov od dátumu plnenia. Otvorená fľaša vydrží v chladničke aj niekoľko dní, ale po otvorení odporúčame Jahoďák vypiť ešte ten večer, aby ste sa neoklamali o všetky tie skvelé chute a vône.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocná vína
Hmotnosť: 0.25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: